S radostí oznamujeme, že rádio VPV bude vysílat přímý přenos koncertu světelného barda ze Slovenska, Janka Světlana Majerčíka, v neděli 19. března 19:30–21h z Divadla Na Prádle, s reprízou v úterý 21. 3. a čtvrtek 23. 3. 2017 od 19.30–21h.

Osobní podpora koncertu je samozřejmě ta nejlepší podpora – vstupenky jsou ještě dostupné. Informace o koncertu jsou tady: http://www.peterbartal.cz/products/piesnodary-praha-19brezna

Jsme rádi, že ti, kteří nemohou kvůli vzdálenosti nebo povinnostem přijít na koncert, se budou moci na pohádkovou atmosféru písniček Janka Svetlana Majerčíka naladit přes rádiové vlny.

Janko Svetlan Majerčík je písničkář, který zpívá o tom, co vidí, slyší a zejména cítí. Jeho písně jsou prožhavené poznáním, prosvětlené paprsky čistoty, jsou o prostotě, která je naplněná krásou, láskou a hloubkou. Povznáší, podpoří a prosvětlí.

Zpěvák sám říká: „Piesňodarmi odrážam svetlo na tmavé miesta v  ľudských srdciach a možno niečo v niektorých ľuďoch zmením. Taký je význam mojej dlhej cesty, cesty pesničkára. S úctou a pokorou si o ňu prosím.“

Poslouchat živě 19. 3. 2017 od 19:30: