Vysílání České Konference tuto středu přináší velmi zajímavá témata a také nové hosty.
prof. MUDr. Pavel Kalvach,CSc., si k rozhovoru pozval prof. JUDr Václava Pavlíčka, CSc, předsedu Nadace J.M.Z. Hlávkových, se kterým otevřou velmi zajímavé téma: Ideje vzniku Československa – dopady na dnešní dobu.

S hodinou dvacátou přichází pořad „Na západní frontě klid“ a náš zahraniční zpravodaj RNDr. Marian Kechlibar, Ph.D, který nás svými kometáři a postřehy vždy překvapí. Chceteli proto slyšet aktuální a výjimečné informace ze světa, přijďte do bezpečné zóny zahraničního zpravodajství ve „Vysílání České Konference“.

Dalším novým hostem našeho vysílání bude Jaroslav Bašta český politik a diplomat, původním povoláním archeolog, za normalizace disident a signatář Charty 77, kterého si do svého pořadu „Jinou cestou“ pozval Jaroslav Kuchař.
Jejich tématem bude naše civilizace, která se nachází na rozcestí vedoucí ke globální formě feudalismu nebo k návratu k demokratickým principům. Je vůbec ještě možné přehodit výhybku, než dojde k zásadnímu dějinému zlomu?

V samotném závěru našeho vysílání nás čekají povzbudivá slova z vybraných textů věhlasného léčitele Bedřicha Kočího v přednesu Ireny K.

Máme se opravdu na co těšit, vždyť ve „Vysílání České Konference“ zazní mnoho zajímavých, aktuálních, ale též inspirujících informací a životních zkušeností, které do našeho života rozhodně patří.

Buďte ve střehu a s námi ve středu v živém vysílání na novém internetovém rádiu VPV – Vysíláme pro vás  (www.vysilameprovas.cz).

„Věřme, že bude lépe a dělejme věci tak, aby lépe bylo!“