Ať už jsou prázdniny nebo ne, ve světě klid a mír nenastává a naše vláda tomu jen přispívá. Čím to asi je? To bychom jen stěží rozklíčovali a navíc, každý má svůj názor. Tak či onak další prázdninové vysílání České Konference nám přináší po delší době výjimečný pohled na zahraniční dění ve světě v pořadu „Na západní frontě klid“ s RNDr. Marianem Kechlibarem, Ph.D a Alešem Svobodou.
Čeká nás též další zajímavý host, kterého si do svého pořadu přivede prof. MUDr. Pavel Kalvach, s CSc. PhDr Zdeňkem Pernesem, předsedou Rady seniorů ČR se dotknou tématu „Jak se žije důchodcům v České Republice?“
Ohlédneme se za Českou Konferencí, tentokrát s Ing. Janem Kubínem, spoluzakladatelem polit. hnutí CESTA, se kterým otevřeme stále důležitější otázku „Kudy a jak dál?“
A v samotném závěru nás čekají inspirativní slova o moudrosti v podání Ireny K.

Co dodat závěrem, máme se opravdu na co těšit, vždyť v pořadu “Vysílání České Konference” zazní mnoho zajímavých, aktuálních, ale též inspirujících informací a životních zkušeností, které do našeho života rozhodně patří.

Buďte ve střehu a s námi ve středu v živém vysílání na novém internetovém Rádiu BOHEMIA – Vysíláme pro vás  (www.radiobohemia.cz).

Můžete nám během vysílání psát na: studio@prvni.radiobohemia.cz

„Věřme, že bude lépe a dělejme věci tak, aby lépe bylo!“